Camper huren bij Hollandcamper - Contact Contactformulier Hollandcamper google5dfc39fc46a5b1be.html

       

 

 

 

 HOLLANDCAMPER

camperverhuur

 

Persoonlijke lening
 

   

Contact Contactformulier Hollandcampercamper huren.

Neem contact met ons op

 Heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen

 

Contact Name:

Ronny Haarman
 

Contact Telephone:

+31-(0)645750452 

+31-(0)645750452     
 

Address:

Hooiland 6D
6666 MJ  Heteren

The Netherlands 

E-Mail:

website:

info@hollandcamper.nl

http://hollandcamper.nlKvK-nummer: 09193482

Algemene huurvoorwaarden

 

Route:

Hollandcamper

Maak de reis van je dromen en huur of koop een camper bij Hollandcamper

 

Toe aan vrijheid en rust, met toch enige uitdaging? Altijd al willen gaan en staan waar je wilt? Huur een camper bij Hollandcamper en maak de reis van je leven, inpakken en wegwezen naar de plek die jij mooi vindt met één van onze geweldige campers. Maak een trektocht om nooit te vergeten en geniet van alle mooie plekjes die je tegenkomt.

 

Huren is een goede optie indien u nog geen ervaring met het camperleven heeft. De campers van Hollandcamper zijn van alle gemakken voorzien. Behalve de standaard inrichting, zijn de campers voorzien van alle noodzakelijke zaken die nodig zijn tijdens het camperen. Er zijn o.a. borden en bestek aanwezig. Het enige dat u zelf mee moet nemen is eigen beddegoed. Een inventarislijst wordt meegeleverd.

 

Hollandcamper huurcampers zijn goed onderhouden en allrisk verzekerd, ook in het buitenland. Huurt u bij Hollandcamper camper dan kunt u beroep doen, indien nodig, op de faciliteiten van de ANWB. Kortom, u gaat goed verzekerd op reis.

Daarbij hanteren wij goede huurvoorwaarden voor beide partijen, zodat u met  gerust hart op weg kunt.

Vul het huurformulier in voor het boeken van camper. 

 

Heeft u besloten op zoek te gaan naar een camper om te kopen, dan kunt u bij ons terecht voor een Homecar omdat wij Homecar dealer zijn. Campers van Homecar hebben een luxe uitstraling, zijn schappelijk geprijsd, degelijk afgewerkt en van alle gemakken voorzien.

 

Kijk ook even op de site van de producent: http://www.homecar-motorhomes.com/content.asp?m=P4&l=NL . Hier vindt u ook alle technische informatie en overige details.

 

Eén van de vele voordelen van Homecar campers is o.a. dat de producent vlak over de grens in België gevestigd is, zodat er korte communicatielijnen zijn. Homecar biedt klanten ook de mogelijkheid naar wens en op maat te leveren. Heeft u dus speciale ideeën en wensen voor uw camper, bespreek dit, er is veel mogelijk. Homecar levert uitsluitend via dealers.

 

Verder kunnen wij u Blucamp campers aanbieden.

Regelmatig worden er goede occasions aangeboden.

 

Voor vragen kunt u altijd rechtstreeks contact met ons opnemen.

Camper tips


Hollandcamper geeft u graag enige tips zodat u kunt genieten van een onbezorgde campervakantie.

Camperplekken


Het is mogelijk om in Europa op diverse camperplekken gratis of tegen een lage vergoeding te overnachten. Meestal staat u daar met meerdere campers. Bij de ANWB kunt u een gids met een overzicht van camperplekken aanschaffen.

Homecar Homecar Homecar Homecar Homecar Homecar Homecar Homecar Homecar Homecar Homecar Homecar Homecar Homecar
Langs de grote snelwegen is het mogelijk tussen vrachtwagens te parkeren plus te overnachten.

In Italië, Frankrijk en Groot Brittannië kunt u gratis bij boerderijen, maar ook bij kastelen overnachten indien u lid bent van de organisatie. U bent altijd voor 1 jaar lid. Kijk op:
http://www.fattoreamico.it/ voor Italië, https://www.france-passion.com/ voor Frankrijk.

Uiteraard kunt u altijd op een campervriendelijke camping gaan staan. In Engeland is er de National Trust, u kunt met de camper bij een kasteel, op een landgoed of in een park overnachten en krijgt korting op de entree van tuinen, kastelen, etc. 
http://www.nationaltrust.org.uk/main/

Lozen van de vuilwatertank, het toilet en tanken van schoon drinkwater is vaak mogelijk op camperplekken als ook op  campings. U bent met 2 personen ongeveer 2 tot 3 dagen geheel self supportive, u dient dan meestal wel te zorgen voor schoon water, het afvoeren van vuil water maar legen van het toilet hoort er ook bij.

Vergeet niet uw fietsen mee te nemen, altijd handig onderweg.

Een TomTom voor onderweg is ook een aanrader, u kunt van tevoren de locaties invoeren waar u heen wilt en deze ook overnemen uit het camperplekkenboekje. Een extra wegenatlas is zeker ook een goede tip.

camper camper camper hollandcamper hollandcamper HollandcamperHollandcamper, Hollandcamper, Hollandcamper, Hollandcamper, Hollandcamper,Hollandcamper, Hollandcamper, Hollandcamper, Hollandcamper, Hollandcamper,CHollandcamper, Hollandcamper, Hollandcamper, Hollandcamper, Hollandcamper,CHollandcamper, Hollandcamper, Hollandcamper, Hollandcamper, Hollandcamper,CamperplekCamper, Camper, Camper,  Camper, Camper, camper, camper, camper, camper, campermperplekamperplekCamperplek, camper, campers, campers, camper,