Camper huren bij Hollandcamper - Camper huren en een weekendje weg google5dfc39fc46a5b1be.html

       

 

 

 

 HOLLANDCAMPER

camperverhuur

 

Persoonlijke lening
 

   

Camper huren en een weekendje weg

Camper huren

Heeft u er wel eens aan gedacht om een weekendje weg te gaan met een camper? Een camper huren voor een weekendje weg is sportief en toch heel comfortabel.

Aangezien Nederland steeds campervriendelijker wordt, is het een goede optie om het eigen land eens goed te gaan verkennen.

U zult versteld staan van de legio mogelijkheden voor interessante uitstapjes in eigen land. Als u een camper huurt van Hollandcamper voor een gave weekendtrip, gaat u in ieder geval goed verzekerd op weg met een zeer comfortabele camper. Hollandcamper verhuurt campers kilometervrij.

Wat denkt u van een leuke weekendtrip in mei naar het mooie Limburg. In mei worden in Limburg de asperges gestoken. Daarbij zijn er in Limburg geweldige wijnboerderijen te vinden. Nederland staat namelijk weer op de kaart als wijnland.

Een culinair weekend, afgewisseld met lange wandelingen in het mooie Limburgse heuvellandschap zijn goede mogelijkheden voor een onvergetelijke weekendtrip. Onderweg kunt u dan genieten van verschillende bezienswaardigheden zoals kastelen. Lekker dichtbij huis en u waant zich toch in een heel andere wereld.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u in Limburg woont en van het strand wilt genieten. Een weekendje strandvakantie is snel geregeld. Een camper huren is eenvoudig.

Voor de kampeerauto of mobilhome zijn er diverse camperplaatsen gemaakt. Deze camperplaatsen zijn verspreid over heel Nederland. Camperplaatsen bieden goedkope voorzieningen zoals stromend water en de mogelijkehid uw toilet te lozen. U kunt tegen betaling ook gebruik maken van electriciteit. Een camperplaats is een voordelig alternatief voor een camping.

Natuurlijk bent u ook welkom op campings. De meeste campings zijn vanaf 1 oktober gesloten, maar er zijn altijd uitzonderingen. Sommige campings zijn het hele jaar open.

U kunt namelijk ook in de winter een camper huren om bijvoorbeeld de Kerstdagen door te brengen op een andere locatie. De campers van Hollandcamper zijn voorzien van verwarming en warm stromend water. 

Sommige mensen huren een camper om een evenement te bezoeken. Een groepje vrienden of vriendinnen huren dan samen een camper om de kosten te delen. Zo kun je goedkoop overnachten en gebruik maken van het campersanitair. Een eigen potje koken in de camper drukt ook de kosten.

U kunt natuurlijk ook een camper huren om eens vlak over de grens in Duitsland of België te gaan kijken. Als u een paar honderd kilometer rijdt bent u al in mooie heuvelachtige en bergachtige landschappen. Interessante steden en dorpen bieden veel bezienswaardigheden en eigenaardigheden.

In Duitsland zou u eens de stad Keulen kunnen bezoeken. Hier vinden ook altijd vele grote jaarbeurzen plaats. Verder treft u hier de Dom. Keulen is een levendige en bruisende stad. 

De grensstreek is ook bijzonder mooi. Rij eens een keer via Nijmegen de Ooipolder in richting de Duitse grens. De Ooijpolder is een prachtig natuurgebied met Konikspaarden en vele dieren. In Millingen aan de Rijn is een camperplek waar u kunt overnachten. Deze is zojuist uitgebreid. Millingen aan de Rijn richt zich meer en meer op toerisme en het is dan ook een fijn dorp voor camperaars. Als u in Millingen de grens passeert, rijdt u nog 10 kilometer door tot aan Kleve. Een leuk Duits plaatsje om te winkelen.